Voorlopige indeling Monthly Medal zondag 25 oktober

LET OP AFZEGGEN OF INFORMATIE OF DE WEDSTRIJD DOORGAAT BEL SVP MET 06-12020232!!!!!!

Komende zondag spelen we weer een Monthly Medal wedstrijd. Graag rekening houden met onderstaand bericht i.v.m. Corona. Alvast bedankt voor je medewerking!

startlijst.php

Op 13 oktober jl. zijn opnieuw aanscherpingen van de Corona maatregelen aangekondigd, een aantal maatregelen hebben gevolgen voor de golfsport. Met z’n allen staan we sterk en kunnen we ervoor zorgen dat we kunnen blijven sporten en golfen. Het doel van de aanscherpingen is om groepsvorming te voorkomen en om de contactmomenten & reisbewegingen te beperken. We vragen u vriendelijk om u aan de regels te houden zodat golf mogelijk blijft.

Wat zijn de regels / wat kunt u doen?

• Reserveer  telefonisch een starttijd en arriveer niet eerder dan een kwartier voor aanvang op de golfclub
  • Vertrek binnen een kwartier na uw golfronde
  • Houd 1,5 meter afstandAls er een uitbraak plaatsvindt in het clubhuis of als wij groepsvorming niet voorkomen dan is het mogelijk dat de golfbaan of -club moet sluiten. Dit heeft economische gevolgen voor de club, de baan en de sport en dus ook voor u als golfer. Het is voor ons allen belangrijk dat alles toegankelijk blijft en dat onze medewerkers veilig kunnen werken.Nogmaals een dringend verzoek om de regels in acht te nemen.
    Bedankt voor uw begrip en tot snel op de golfbaan!

Team Golfclub Westland