activiteiten 2021

activiteitenkalender 2021
Hieronder vindt u het jaarprogramma van Golfclub Westland alsmede de uitleg van de verschillende activiteiten en wedstrijdvormen:

beginnerswedstrijd:
De beginnerswedstrijden zijn bedoeld voor de beginnende cursisten bij Golfclub Westland. Deze wedstrijden worden begeleid door een marker. Belangrijk daarbij is dat de cursist behalve regels en etiquette ook veiligheid en snelheid in de baan meekrijgen. Ook beginnende golfers met BP of GVB zijn van harte welkom!
De kosten bedragen voor leden € 5,00 en voor niet-leden € 15,00 (inclusief greenfee).
Inclusief na afloop een kopje koffie met iets lekkers.

gezelligheidswedstrijd:
De gezelligheidswedstrijden zijn bedoeld voor iedereen met GVB of baanpermissie, ook cursisten bij Golfclub Westland zijn van harte welkom. De spelvorm is strokeplay met handicap verrekening.
Wanneer:
Inclusief na afloop een kopje koffie met iets lekkers.

driving range competitie:
Iedere dinsdagavond is er een driving range competitie voor alle golfers (ook beginners)!
Aanwezig: 19:00 uur / start: 19:30 uur
Kosten: deelname €   per persoon. Het gebruik van driving range ballen is inbegrepen.
Kopje koffie bij ontvangst en in de pauze zijn gratis. Na afloop zijn de drankjes voor eigen rekening.

Monthly Medal:
Deze wedstrijden zijn bedoeld voor leden en niet-leden met GVB of baanpermissie. (1 x per maand maart – november). De wedstrijdvorm is strokeplay met handicap verrekening. Aantal: het maximaal aantal deelnemers is 81. Om voor het algemeen klassement in aanmerking te kunnen komen moet u 5 keer mee gedaan hebben.
Kosten: € 50,00 incl lunch