Zeerust Open 2020

Zaterdag 25-7-2020… een bijzonder middag met Covid-19 waardoor er aardig wat af “gebokst” werd, omdat zoenen en handen geven nog niet mag, de vlag niet vastgehouden mag worden en de bunker niet aangeharkt mag worden. Gelukkig net droog tijdens de clinic voor de mensen die willen leren golfen en de wedstrijd voor de ervaren golfers. Daarna een heerlijke BBG van slagerij Poleij met meer dan 30 deelnemers. Een mooi aantal tijdens het heersende Corna virus. De gezelligheid was er gelukkig niet minder om. Met weer een aanmoedigingsprijs voor het aanstormende talent bij de clinic. De wedstrijd werd deze keer gespeeld in koppels (man en vrouw), echter 1 herendubbel die er gelijk weer met de hoofdprijs vandoor ging (we nomen geen namen)!
Met dank aan Bob Rietveldt (organisatie), Luc (clinic), John en Diny (algemeen). Hopelijk volgend jaar weer zonder Corona en met een groter aantal deelnemers. Tot volgend jaar!