Wedstrijdbaan in de winter!

In de maanden november t/m april kan er sprake zijn van vorst aan de grond. Indien er rijp op de velden ligt mogen we de desbetreffende hole’s niet betreden! Ook kan het voorkomen door wateroverlast een of meerdere greens gesloten zijn. U kunt dit zien op het bord bij het clubhuis en u dient zich hier ook aan te houden. Ook op de website kunt u deze informatie vinden. Bij twijfel kunt u informatie opvragen bij de caddiemaster. Let op als de vlag uit de hole is. Dit is niet voor niets! Soms kan er sprake zijn van een klein alternatief. Een vierkantje met een vlag in het midden is ter vervanging van de originele green. Graag bovenstaande zaken ter harte nemen. Laten we met elkaar zuinig zijn op onze greens!!

Team Golfclub Westland