Wat kunt u verwachten in ons kroonjaar?

WEDSTRIJDEN:
De wedstrijdcommissie heeft per direct een leuk wedstrijdprogramma voor u klaarstaan. Denkt u hierbij aan wekelijkse wedstrijden zoals Seniorenwedstrijd op woensdag en clubwedstrijden in het weekend. Begin juli de Avond-5 daagse en in juni start de maandelijkse Monthly Medal. Meer informatie en inschrijfmogelijkheid volgen spoedig.

GOLFSCHOOL:
De prive-lessen zijn inmiddels gestart en vanaf komende week gaan we ook de SPEEL GEWOON groepslessen weer opstarten. Bedrijven kunnen weer op kleine schaal weer uitjes boeken (volgens RIVM richtlijnen) en op zaterdagen zullen er weer Masterclasses worden gegeven.
Meer informatie en inschrijfmogelijkheid volgen spoedig.

ACTIVITEITEN KROONJAAR:
Op 30 september a.s. bestaat Golfclub Westland officieel 12,5 jaar. Een symbolischer kroonjaar konden wij ons niet voorstellen. Voorlopig houden wij ons alleen nog maar met de voorbereidingen van allerlei evenementen bezig, maar u kunt alvast rekening houden met diverse leuke activiteiten rondom ons lustrum. Later hierover meer……