Voetbal sinds 5 maanden weer actief – ! lees voor planning

FC ‘s-Gravenzande hervat sinds 5 maanden weer een actief voetbalprogramma. Iedereen zal nu weer met veel plezier gebruik kunnen maken van het sportpark.

Trainingen, oefenwedstrijden, beker en competitiewedstrijden zullen weer volop gehouden worden door de voetbalclub. Voor Golfclub Westland betekent dit dat er weer gepland en geschoven zal worden met openingstijden en mogelijkheden.
In grote lijnen kunt u ervan uitgaan dat de golfclub komende periode onderstaande planning kan aanhouden:

OPENINGSTIJDEN GOLFCLUB gedurende voetbalseizoen

MA : 13:00 – 21:00 *
DI-DO : 9:00 – 21:00 *
VRIJ : 9:00 – 21:00 (!!geen voetbal)
ZA : per week gevarieerd aanbod (houdt site in de gaten)
ZO : 9:00 – 18:00

* van maandag tm donderdag sluiten hole 1 t/m 6 vanaf 17:00 a 18:00 uur ivm trainingen va FC op veld 9 en 10; driving-range en hole 7,8,9 zijn (op uitzonderingen na) geopend tot 21:00 uur. !!! houdt website goed in de gaten voor veranderingen.

Over het algemeen is de informatie tijdig beschikbaar en wordt direct gepubliceerd op onze website; wij vragen echter uw begrip voor laatste moment aanpassingen en daarbij behorende teleurstellingen. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht tijdens kantooruren op het algemeen nummer 0619152595

Team Golfclub Westland