prijslijst en lesmogelijkheden

Lid worden en golfen bij Golfclub Westland:
Bij Golflcub Westland in ‘s Gravenzande golft u voor €  per jaar. U kunt 12 maanden onbeperkt spelen op de 9-holes par 3 baan. Tevens is uw registratie bij de Nederlandse Golf Federatie geregeld. En u krijgt standaard kortingen op driving range (oefen)ballen en golflessen.
Om het golfen voor de beginnende speler toegankelijk te maken, hebben wij komend seizoen een mooie actie voor nieuwe leden: Bij het aanbrengen van een nieuwe jaarkaarthouder, ontvangt u beiden een ballenkaart en gezamenlijk 3 golflessen (1/2 uur) voor 2 personen t.w.v. € 116,00.

PRIVÉLESSEN:
Boeken lessen Bram Kloos: 06 28343668
Boeken lessen Paul Weber: 06 50495100

lesregelement
lestarieven zijn incl. BTW en excl. oefenballen.
een lesuur duurt 50 minuten.
de cursus (inhoud en data) wordt in goed overleg bepaald;
in geval van ziekte, verhuizing en blessures kan geen lesgeld worden teruggegeven; lessen door eigen toedoen gemist, kunnen niet worden ingehaald; bij tussentijdse beëindiging door cursist blijft het totale lesgeld verschuldigd; lessen dienen 24 uur van tevoren worden afgezegd, anders worden de kosten alsnog in rekening gebracht;

golfclub westland is niet verantwoordelijk voor persoonlijke ongevallen en eventueel daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen.