Mededeling Corona Virus

In verband met het snel toenemend aantal Corona (COVID-19) infecties, vinden wij het van belang om je te informeren over onze opstelling inzake het virus en onze maatregelen tegen verdere verspreiding.
Golfclub Westland volgt nauwlettend de adviezen en ontwikkelingen van de RIVM en andere betrokken instanties.
Het team van Golfclub Westland heeft besloten voorlopig open te blijven en de wedstrijden doorgang te laten hebben. Echter het clubhuis zal zo “leeg” mogelijk gehouden worden met een maximum van 10 personen.

Mochten wij bericht ontvangen dat één van onze gasten het virus heeft opgelopen en/of dat er een verhoogd risico zich voordoet zullen wij de voorgelegde maatregelen en protocollen opvolgen. Als dit scenario zich voordoet zullen wij daar direct melding over doen via onze communicatiekanalen.
Wij doen hierbij ook een dringend beroep op uw eigen verantwoordelijkheid, voelt u zich niet lekker of bent u verkouden volg dan de richtlijnen van het RIVM en kom niet naar de club.