Nog 1 dag te gaan ……..

Golfclub Westland viert zondag 11 augustus haar Zomerfeest! Het belooft weer een hele gezellig dag te worden. Vanaf 16:30 uur is iedereen van harte welkom op het Juliana Sportpark om ons Zomerfeest mee te vieren: we lanceren de nieuwe shop in het clubhuis, presenteren ons nieuwe “golfschool-format” SPEEL GEWOON en we informeren je over onze plannen voor de komende jaren.

Na afloop van deze presentatie is er voor iedereen soep met stokbrood en om 18:00 uur een funwedstrijd in de vorm van een driving range competitie / zomeravond training oftewel “DE SPEEL GEWOON CUP”. Voor leden en niet leden, golfers en niet golfers.  En neem vooral uw kennissen, familie en/of vrienden mee!!

Programma:
16:30 uur                             ontvangst
17:00 uur                             lancering “SPEEL GEWOON” en opening SHOP
17:15 uur                             korte vooruitblik 2020-2022
17:30 uur                             soep met stokbrood
18:00 uur                             start 1e editie “SPEEL GEWOON CUP”

Kosten deelname CUP       1 SPEEL GEWOON TEGOED

aanmelden:                         stuur een app/sms naar 06-19152595 (Marlou Wortelboer)

We nodigen u hierbij van harte uit om deze dag met ons mee te vieren. Tot zondag de 11e!

Team Golfclub Westland
Paul Weber, Daniel Mesman, Bram Kloos, Marlou Wortelboer