Golfclub Westland

Ook Golfclub Westland heeft te maken met de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming. In het kader van deze wet willen we u graag wijzen op onze privacyverklaring:

180525 privacy verklaring GCW

De doelstelling van stichting Golfclub Westland laat zich als volgt omschrijven:

“golfclub westland heeft als doel om de golfsport in het Westland te stimuleren en te faciliteren en richt zich daarbij op de beginnende en gevorderde golfer.”

De golfclub spant zich inĀ om deze ambitie waar te maken en zal inzetten op een breed spectrum. Het golf trainingscentrum met haar opleidingsfaciliteiten, lessen, trainingen, driving range en 9 holes zal in de nabije toekomst volledig in de nieuwe organisatie opgaan. Zo ook de grote Westlandse golfevenementen: “Het Westland OPEN” en “Het Dorpskernen Toernooi” (ook wel bekend als “de Glas en Gras CUP”).

Golfclub Westland heeft sinds 1 april 2012 de “D” status van de NGF. Via deze route kunnen GVB en HCP voor de Westlandse golfer geregistreerd worden. Hiervoor zijn onderstaande commissies in het leven geroepen:

Commissies golfclub westland per 01-01-2019

Baancommissie: