Golfclub Westland is op zoek naar……

Golfclub Westland is met dit warme weer hard op zoek naar iemand die het leuk vindt om iedere ochtend tussen 7 en 9 onze greens van water te voorzien. Dit mag natuurlijk ook samen met iemand of in een poule! Je kunt eventueel tegelijkertijd je hond uitlaten. Het is de bedoeling dat je op het Juliana Sportpark de pomp aanzet en de sproeiers naloopt of ze hun werk goed doen. Na een uur kun je de pomp weer uitzetten. Geen zwaar werk en het mag en kan op het moment dat je dit zelf wilt als het maar voor 9 uur klaar is. Je krijgt een sleutel van het hek en van het clubhuis, zodat je ook nog even een lekker kopje koffie voor jezelf kunt zetten. Maximaal voor de maanden juli-aug en september. Graag even een telefoontje naar 06-19152595. We hebben je heel hard nodig!