Nog 38 plekken vrij voor de lustrumwedstrijd!!

DINSDAG 15 SEPTEMBER – UPDATE

NOG 38 PLEKKEN VRIJ – DOE OOK GEZELLIG MEE – SCHRIJF JE SNEL IN!

Woensdag 30 september bestaat Golfclub Westland 12,5 jaar. Op deze dag wordt het startsein gegeven voor een mooi kroonjaar met een aantal leuke activiteiten. Als eerste staat de Lustrumwedstrijd op het programma. Gedurende de hele dag kunnen deelnemers starten en 18 holes lopen. Omstreeks 13.45 uur wordt de wedstrijd even onderbroken omdat dan wethouder Pieter Varekamp het officiële startschot van het lustrumjaar zal geven. Tijdens en na afloop van de wedstrijd wordt er voor de deelnemers goed gezorgd. Honger en dorst hoef je op die dag absoluut niet te hebben. Theo van Gaalen en Piet van der Leer (Gitaarduo Wood & Steel) zullen verspreid over de dag een aantal keren life optreden. En als het een beetje meezit wordt Bram Kloos nog verleid tot een gastoptreden.

Kosten wedstrijd:
€ 12,50 p.p. inclusief een hapje en twee consumptiebonnen
€ 28,50 p.p. (indien geen lid) inclusief greenfee, een hapje en twee consumptiebonnen

Opgeven wedstrijd:
via het starttijden nummer (06-12020232) of op het inschrijfformulier in het clubhuis. Je kunt alleen inschrijven maar ook met meerdere personen (maximaal vier) in een flight.

We zien uit naar deze dag en hopen op een mooie LUSTRUMDAG met veel inschrijvingen!

Team Golfclub Westland