adres en openingstijden
actueel
activiteiten en het weer
“Een nieuw begin …..?”

Vandaag dinsdag 18 februari is er een start gemaakt voor het plaatsen van een mooi toiletgebouw. Voordat er daadwerkelijk gebouwd kan worden moesten eerst nog wat bomen gekapt worden. In samenwerking met de  lees verder »

Nieuws NGF pas 2020

Voor 2020 zult u geen fysieke pas meer ontvangen. Mocht u dit wel willen dan dient u een e-mail te sturen naar: info@golfclubwestland. Wij vragen dan alleen voor u een pas aan. In  lees verder »

Team Westland golft!

Team Westland golft 24 en 26 april 2020 Heb jij altijd al een keer willen golfen of wil je je vrienden laten zien hoe leuk golfen is? Dan is dit je kans! Doe mee  lees verder »

Speel gewoon winterlessen!

De winter is bij uitstek geschikt om te trainen….. Laat het nu ook nog best weer te zijn!! De SPEEL GEWOON lessen zijn deze winter met gebruik van onze aanbieding ook EXTRA goedkoop.  lees verder »

Callaway DEMODAG 26 februari a.s.

Golfclub Westland is super trots om iedereen uit te nodigen voor een clubfitting op: woensdag 26 februari 2020  Wilt u verder slaan? Rechter slaan? Beter slaan? Als u antwoord JA is, maak een afspraak bij  lees verder »

Er is nog plek…. Valentijnsdag op Golfclub Westland!

ER IS NOG PLEK: Vandaag vrijdag 14 februari is het Valentijnsdag en dat vieren we op Golfclub Westland. Iedere golfer is van harte welkom. Wat gaan we doen? We starten om 19:00 uur met  lees verder »

Oudere berichten »