Einduitslag Ringer score 2020

Op de valreep toch een afsluiting van de Ringer score. Vanaf dat we weer open mochten, werd de Ringer score op zaterdag georganiseerd. Een grote groep enthousiaste golfers deed hieraan mee. Er werd fanatiek gestreden om de beste score over alle wedstrijden. Hoe vaker je meedoet des te meer kans je hebt om de eindoverwinning mee naar huis te nemen. Het was al een paar weken heel spannend, Saskia Koelemij, Theo van Gaalen en Ron v.d. Berge waren hierbij in beeld. Saskia na haar hole-in-one mocht even proeven de eerste plaats, maar Ron v.d. Berge wist zijn score ook net nog even te verbeteren. De afsluiting vind plaats over 9 holes met na afloop een vijftal leerzame trainingsopdrachten o.l.v. Bram. Het was een hele leuke periode en zeker voor herhaling vatbaar. De drie winnaars van de dag (Wieka, Arie en Gerard) kregen een pitchfork (speel gewoon) van de club. Ron en Saskia werden uitgeroepen tot winnaars. Ron was aanwezig en mocht een luxere pitchfork in ontvangst nemen. Saskia jouw pitchfork mag je komen uitzoeken! Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Eindstand:
200802 einduitslag Ringer Score