Crowdfundingsactie en aanmelden reanimatiecursus gestart!

CROWDFUNDINGSACTIE EN AANMELDEN VOOR DE REANIMATIECURSUS GESTART

Op de vergadertafel in ons clubhuis staat een bak waarin u het formulier kunt doen waarmee u aangeeft een bedrag te willen doneren en/of mee wilt doen aan een reanimatiecursus. De formulieren liggen ernaast.

En komt het even niet uit om een formulier in te vullen, dan kunt u ook gewoon een bedrag storten op rekeningnummer NL97RABO 0139 4458 97 tnv Golf Training Centrum BV (onder vermelding van Crowdfunding AED).

U aanmelden voor een gratis reanimatiecursus kunt u ook rechtstreeks bij Marlou doen. Haar emailadres is marlou@golfclubwestland.nl.

Zodra het aantal deelnemers aan de reanimatietraining bekend is, wordt in overleg met Diana Storm van het Erasmus MC een aantal data vastgelegd. U wordt dan gevraagd om aan te geven wanneer u niet kunt. Per groep is het maximum aantal deelnemers 6!

De Crowdfundingsactie start nu en duurt ongeveer tot zondag 14 april a.s.

Voor de Reanimatietraining kunt u zich opgeven tot uiterlijk zondag 14 april a.s.

Over het vervolg en het resultaat van deze acties houden we u uiteraard op de hoogte.

Veel succes en alvast hartelijk bedankt.