activiteiten 2019

activiteitenkalender 2019
Hieronder vindt u het jaarprogramma van golfclub westland alsmede de uitleg van de verschillende activiteiten en wedstrijdvormen:

beginnerswedstrijd:
De beginnerswedstrijden zijn bedoeld voor de beginnende cursisten bij Golf training centrum Westland. Deze wedstrijden worden begeleid door een marker. Belangrijk daarbij is dat de cursist behalve regels en etiquette ook veiligheid en snelheid in de baan meekrijgen. Ook beginnende golfers met BP of GVB zijn van harte welkom!
Wanneer: iedere zondag aanwezig: 14:00 uur – start: 14:30 uur
De kosten bedragen voor leden € en voor niet-leden €  (inclusief greenfee). Inclusief kopje koffie met….

gezelligheidswedstrijd:
De gezelligheidswedstrijden zijn bedoeld voor iedereen met GVB of baanpermissie, ook cursisten bij Golf training centrum Westland zijn van harte welkom.
De spelvorm is strokeplay met handicap verrekening en de kosten bedragen voor leden €  en voor niet leden € .
Wanneer: okt t/m maart aanwezig 09:30 uur – start 10:00 uur apr t/m sept aanwezig 09:00 uur – start: 09:30 uur
De kosten bedragen voor leden € en voor niet-leden €  (inclusief greenfee). Inclusief na afloop kopje koffie met….

driving range competitie:
Op iedere dinsdagavond is er een driving range competitie voor alle golfers (ook beginners)!
Aanwezig: 19:00 uur / start: 19:30 uur
Kosten: deelname €  per persoon. Het gebruik van driving range ballen is inbegrepen.
Kopje koffie bij ontvangst en in de pauze zijn gratis. Na afloop zijn de drankjes voor eigen rekening.
Aanmelden: via het inschrijfformulier in de blauwe map of per app naar 06-50495100 (Paul Weber)
donderdag: 06-48484524 (Daniel Mesman)

monthly medal:
Deze wedstrijden zijn bedoeld voor leden en niet-leden met GVB of baanpermissie. (1 x per maand maart – november). De wedstrijdvorm is strokeplay met handicap verrekening.
Aantal: het maximaal aantal deelnemers is 81.
Om voor het algemeen klassement in aanmerking te kunnen komen moet u 5 keer mee gedaan hebben.
Kosten: €  voor leden en €  voor niet leden inclusief greenfee.

thema trainingen:
Golfclub Westland verzorgt  iedere week een thematraining. Deze trainingen zijn voor iedere golfer, ongeacht niveau. Wilt u meer weten over het putten of gaat het chippen nog niet zoals u zou willen? Wilt u leren afslaan met een driver, of bent u niet tevreden over de full swing of het pitchen? Schrijft u zich dan in voor één of meerdere thematrainingen!
Op: maandag en woensdag en donderdag: 13:00 uur – 14:30 uur.
Kosten: €  p.p. per keer incl. gebruik van ballen en clubs
Aantal: maximaal 10 deelnemers per training / bunker: maximaal  6 deelnemers per training
Thema’s: putten-chippen-pitchen-bunker-swing (houding en grip)-swing (video analyse)-bunker
Aanmelden: via het inschrijfformulier in de blauwe map of per app naar 06-50495100 (Paul Weber) voor maandag en woensdag en naar 06-48484524 (Daniel Mesman) voor donderdag.