activiteiten 2019

activiteitenkalender 2019
Hieronder vindt u het jaarprogramma van Golfclub Westland alsmede de uitleg van de verschillende activiteiten en wedstrijdvormen:

beginnerswedstrijd:
De beginnerswedstrijden zijn bedoeld voor de beginnende cursisten bij Golfclub Westland. Deze wedstrijden worden begeleid door een marker. Belangrijk daarbij is dat de cursist behalve regels en etiquette ook veiligheid en snelheid in de baan meekrijgen. Ook beginnende golfers met BP of GVB zijn van harte welkom!
De kosten bedragen voor leden € 5,00 en voor niet-leden € 15,00 (inclusief greenfee).
Inclusief na afloop een kopje koffie met iets lekkers.
Aanmelden: via het inschrijfformulier in de blauwe map of stuur een app naar: 06-19152595 (Marlou Wortelboer)

gezelligheidswedstrijd:
De gezelligheidswedstrijden zijn bedoeld voor iedereen met GVB of baanpermissie, ook cursisten bij Golfclub Westland zijn van harte welkom. De spelvorm is strokeplay met handicap verrekening.
Wanneer: okt t/m maart aanwezig 09:30 uur – start 10:00 uur apr t/m sept aanwezig 09:00 uur – start: 09:30 uur
Inclusief na afloop een kopje koffie met iets lekkers.
Aanmelden: via het inschrijfformulier in de blauwe map of via E-golf4U.

driving range competitie:
Iedere dinsdagavond is er een driving range competitie voor alle golfers (ook beginners)!
Aanwezig: 19:00 uur / start: 19:30 uur
Kosten: deelname €  10,00 per persoon. Het gebruik van driving range ballen is inbegrepen.
Kopje koffie bij ontvangst en in de pauze zijn gratis. Na afloop zijn de drankjes voor eigen rekening.
Aanmelden: via het inschrijfformulier in de blauwe map of per app naar 06-50495100 (Paul Weber)

Monthly Medal:
Deze wedstrijden zijn bedoeld voor leden en niet-leden met GVB of baanpermissie. (1 x per maand maart – november). De wedstrijdvorm is strokeplay met handicap verrekening.
Aantal: het maximaal aantal deelnemers is 81.
Om voor het algemeen klassement in aanmerking te kunnen komen moet u 5 keer mee gedaan hebben.
Kosten: € 30,00 voor leden en € 70,00 voor niet leden inclusief greenfee.
Aanmelden: via het inschrijfformulier in de blauwe map of via E-golf4U.

thema trainingen:
Golfclub Westland verzorgt  iedere week een thematraining. Deze trainingen zijn voor iedere golfer, ongeacht niveau. Wilt u meer weten over het putten of gaat het chippen nog niet zoals u zou willen? Wilt u leren afslaan met een driver, of bent u niet tevreden over de full swing of het pitchen? Schrijft u zich dan in voor één of meerdere thematrainingen!
Op: maandag en woensdag en donderdag: 13:00 uur – 14:30 uur. Bij minder dan 5 deelnemers is de training een uur.
Kosten: € 10,00 p.p. per keer incl. gebruik van ballen en clubs.
Aantal: maximaal 10 deelnemers per training / bunker: maximaal  6 deelnemers per trainingsmoment.
Thema’s: putten-chippen-pitchen-bunker-swing (houding en grip)-swing (video analyse)-up&down-course management.
Aanmelden: via het inschrijfformulier in de blauwe map of per app naar 06-50495100 (Paul Weber) voor maandag
en woensdag en naar 06-48484524 (Daniel Mesman) voor donderdag.