Ballenraders braderie krijgen golfles!

BALLENRADERS BRADERIE KRIJGEN GOLFLES

De Braderie van ’s-Gravenzande bleek voor Golfclub Westland een succesformule. Ongeveer 180 keer werd er een poging gedaan om het juiste aantal golfballen in een grote glazen fles te raden. Slechts twee van hen raadden het exacte aantal goed. De winnaars kregen een Cheque ter waarde van € 150,00 waarmee ze onder andere golflessen kunnen aankopen. De overige “ballenraders” werden allemaal uitgenodigd voor een gratis golfles van ongeveer 1 uur.

Afgelopen dinsdag was het zover. Het was prachtig weer en iedereen had er zin in om kennis te maken met de golfsport.

Na een korte inleiding over het Golf Gewoon Concept door Golfpro Daniel Mesman konden de deelnemers direct aan de slag (letterlijk en figuurlijk). Zaken en onderwerpen als: hoe houd je een golfclub vast, hoe en waar moet je de bal raken en wat zijn de belangrijkste veiligheidsregels in de baan, passeerden de revue. Omdat de Speel Gewoon-les zich toespitste op het zgn korte spel, kregen de deelnemers daarna les in het chippen en putten. En met verrassend goede resultaten! In een aantal gevallen verdween de bal bijna direct in de hole!

Naar het zich laat aanzien heeft Golfclub Westland er weer een aantal enthousiaste leden bij. Ze zijn van harte welkom bij een golfclub waar het gezellig toeven is en het golfen betaalbaar.

Wilt u meer weten over Golfclub Westland en het Speel Gewoon Concept, kijk dan op www.golfclubwestland.nl
of neem contact op met Marlou Wortelboer (06 191 52 595).